27/12/2021

Ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2022


 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε  χρόνια πολλά, με υγεία και κάθε καλό.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2022 είναι έτοιμο και άμεσα διαθέσιμο.

Το φετινό Ημερολόγιο εικονογραφείται με μορφές θεών, ηρώων και ανθρώπων που έζησαν ή λατρεύτηκαν στις Αιγές, οι οποίες σχολιάζονται με τα εμπνευσμένα κείμενα της Εφόρου κ. Αγγελικής Κοτταρίδη. Τα έργα αυτά παρουσιάζονται στις εκθέσεις του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών και ιδιαίτερα του Νέου Μουσείου, το οποίο θα ανοίξει στο κοινό το 2022.

Το Ημερολόγιο αποτελείται από μία βάση plexiglas με το  λογότυπο του Συλλόγου, την οποία θα προμηθευτείτε άπαξ και ένα κουτί με δεκατέσσερις κάρτες για τους μήνες του γρηγοριανού  και αρχαίου  μακεδονικού ημερολογίου.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aigesfriends@gmail.com ή με την ταμία μας, κ. Κατερίνα Μαυρομιχάλη, στο τηλέφωνο 697 00 53 990.

Το κόστος του ημερολογίου είναι 15 ευρώ με τη βάση Plexiglas και 10 ευρώ για το κουτί με τις κάρτες, για όσους έχουν ήδη τη βάση.

 Η αποστολή του ημερολογίου στην διεύθυνσή σας θα γίνει δωρεάν.

Η κατάθεση του ποσού γίνεται στο λογαριασμό του Συλλόγου:   στην Εθνική Τράπεζα με ΙΒΑΝ:GR64 0110 3250 0000 3250 0556 892,με αιτιολογία κατάθεσης: Ονοματεπώνυμο και ‘’Ημερολόγιο 2022’’.

 

  Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Αναστασία Τούρτα

Επίτιμη Διευθύντρια του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού,

πρώην Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων